Eva/qu za pomoć kod opstipacije kod djece 6 čepića

Eva/qu čepići za djecu su medicinski proizvod koji rješavaju problem opstipacije na prirodan, fiziološki način.

Eva/qu čepić za djecu se rastapa u završnom dijelu debelog crijeva i otpušta veliki broj mikromjehurića koji podražuju stjenku i potiču pražnjenje, a otopljeni čepić dodatno omekšava zaostalu stolicu.

Koristi se 1 čepić po potrebi. Umetanje je lakše ako se čepić prvo uroni u vodu.

Namijenjeni su za primjenu kod djece između 2-12 godine života.

Više detalja

6,89 €

J.M. 1 kom. = 1,15 €

Više informacija

Eva/qu čepići za djecu djeluju isključivo lokalno, unutar 15 minuta i ne uzrokuju nuspojave kao što su dehidracija ili poremećaj ravnoteže elektrolita. Mogu se koristiti i dugoročno za održavanje i obnavljanje normalnih mehanizama pražnjenja stolice.

Opstipacija ili zatvor vrlo je čest problem u djece s kojim se suočavaju roditelji i liječnici. Pod tim pojmom podrazumijeva se neredovita stolica te otežano i bolno pražnjenje. Najčešće se javlja između 2 i 4 godine života.

Uzroci mogu biti različiti, a najčešće su funkcionalne prirode kao npr. nepravilna prehrana, stresni događaj, pritisak okoline kod odvikavanja od pelena ili neoptimalni uvjeti za defekaciju. Kao pomoć u liječenju ovog problema kod djece preporuča se primjena prirodnih proizvoda, koji neće uzrokovati nuspojave niti navikavanje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: