Antimetil protiv mučnine i neugode u želucu 36 tableta

Kome su Antimetil tablete namijenjene? Osobama koje pate od neugode u želucu te mučnine različite etiologije.

Antimetil tablete učinkovito smanjuju osjćaj nelagode izazvane mučninom i povraćanjem kod putovanja, kod djece starije od tri godine i odraslih. Također su pogodne za trudnice od prvog mjeseca trudnoće. Upotreba Antimetila je sigurno jer ne izaziva pospanost i poremećaj motorike.

Antimetil obložene tablete su male i glatke i lako se gutaju. Svaka tableta sadrži 50mg standardiziranog suhog ekstrakta đumbira, što je ekvivalentno 500mg đumbira u prahu.

Više detalja

11,28 €

J.M. 1 kom. = 0,31 €

Više informacija

ZA LAKŠI ŽELUDAC - Đumbir u proizvodu Antimetil učinkovito i sigurno smanjuje nelagodu izazvanu mučninom i povraćanjem za vrijeme putovanja, jutarnju mučninu kod trudnica i doprinosi normalnom funkcioniranju probavnog trakta.

SMANJUJE OSEĆAJ NEPRIJATNOSTI KOD PUTOVANJA - Kada krenete na put, bilo autom, brodom ili avionom, računajte i na Antimetil!

Uporaba:
  • Djeca 3-5 godina: 1 tableta 1-2 puta dnevno
  • Djeca 6-11 godina: 1 tableta 1-4 puta dnevno
  • Odrasli i djeca iznad 12 godina: 2 tablete 1-4 puta dnevno
  • Trudnice (od prvog mjeseca): 1 tableta ujutro i 1 u podne

Pouzdanost:
Brojne studije provedene na trudnicama, između ostalog, pokazale su dobrobiti i sigurnost đumbira. Stoga je dopuštena upotreba đumbira tijekom trudnoće, čak iu prvim mjesecima trudnoće.

Prirodna formula Antimetila vrlo je sigurna za majku i dijete. Antimetil se stoga bez rizika može uzimati od početka trudnoće, a prikladan je i za djecu od 6 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: