Bulardi Probiotik Junior 10 kapsula

Bulardi Junior je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje (proljeva) kod djece.

Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti djeca već od navršenog 2. mjeseca života, a koji sadrži provjereno učinkovitu kombinaciju: SACCHAROMYCES BOULARDII + CINK.

Bulardi Junior u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizira rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

Više detalja

10,25 €

J.M. 1 kom. = 1,03 €

Više informacija

Doziranje

RazlogDoziranje
Kod akutne i kronične dijareje1 kapsula ujutru i 1 kapsula uveče
Uz antibiotike1 kapsula dnevno tijekom terapije antibioticima i 2-4 tjedna nakon završetka terapije
Kod putovanja1 kapsula 5 dana prije putovanja i sve vrijeme trajanja putovanja
Kod Helicobacter pylori, uz standardnu terapiju1 kapsula dnevno tijekom trajanja terapije i 2-4 tjedna nakon završetka terapije
Kod Clostridium difficile, uz standardnu terapiju i za sprečavanje recidiva2 x 1-2 kapsule dnevno u trajanju od 4 tjedna
Kod upalnih bolesti crijeva1 kapsula dnevno u dugom vremenskom periodu
Za jačanje imuniteta i regulaciju crijevne flore1 kapsula dnevno u dugom vremenskom periodu
Svojim jedinstvenim mehanizmom djelovanja Bulardi Junior veže loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim time potpuno eliminira uzročnike dijareje iz crijeva i sprječava njihovo štetno djelovanje.

Bulardi Junior izuzetno učinkovito sprječava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno. Bulardi Junior je potpuno prirodan proizvod koji eliminira loše bakterije i njihove toksine iz organizma, a istovremeno regulira kiselost, obnavlja sluznicu i pojačava lokalni imunitet u crijevima.

Sadržaj: 10 kapsula.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: