SMILJE - poklon paket

Pakiranje sadrži kremu smilje, ulje smilje i sapun ružmarin. Osobito pogodne za osobe preosjetljive na industrijske kozmetičke preparate.

Ovi su proizvodi dobiveni mješavinom organskih esencijalnih ulja koja ugodno mirišu, nezaboravne su arome, iznimne teksture, a vašoj će koži pružiti potpunu njegu i pažljivi su prema okolišu.

Organske kreme pomažu u ublažavanju specifičnih problema kože, vraćaju elastičnost, zaštićuju i dugo održavaju vlažnost kože.

U ponudi je i poklon paket linija naranča, smilje ili lavanda. Popratni tekst je na hrvatskom i engleskom jeziku.

Više detalja

196.00 kn

Više informacija

Set Smilje: ulje ove karakteristične mediteranske biljke ima najmoćnija svojstva obnavljanja stanica kože (i zovu je «biljka vječne mladosti»). Korisno je i pri zarastanju ožiljaka te tretiranju akni i ostalih upalnih procesa na koži. Krema smiruje alergijske reakcije na koži, pomaže ublažavanju osjetljivosti kože, obnavljastanice kože.

Kvalitetan poklon zaslužuje isto takvu ambalažu: zato smo se pobrinuli surađujući sa najboljim stručnjacima za dizajn. Luksuzno opremljen, modernog dizajna i informativan, HD poklon paket uvršten je u 50 najboljih dizajnerskih rješenja u Hrvatskoj (časopis D&D). Također je dobitnik nagrade na sajmu Kvarner Expo za uporabni suvenir.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: