Avent Bočica za bebe Natural Response s AirFree ventilom 125ml

Otpušta mlijeko samo kada dijete aktivno pije. Uključuje sisač br. 2, protok za dob 0m+. Anti-colic ventil smanjuje grčeve i nelagodu. AirFree ventil štiti od g rčeva, nadutosti i refluksa, održavajući sisač punim mlijeka čak i u vodoravnom položaju, Mekan sisač oblika dojke, zahvaćanje kao kod dojenja.

Philips Avent Natural Response sisač podržava djetetov individulni ritam pijenja, ispuštajući mlijeko samo kada ono aktivno siše. Dijete može piti, gutati i disati svojim prirodnim ritmom, kao na dojci.

Više detalja

12,35 €

Više informacija

Omogućuje jednostavno kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Anti-colic ventil na sisaču usmjerava zrak dalje od trbuščića djeteta, smanjujući grčeve i nelagodu. AirFree ventil pruža dodatnu zaštitu od grčeva, nadutosti i refluksa.

Upotreba: Prije prve upotrebe rastavite sve dijelove, očistite ih i zatim sterilizirajte 5 min u proključaloj vodi ili uz pomoć Philips Avent sterilizatora. Nakon svake upotrebe operite dijelove u toploj vodi sa sapunicom, uklonite sve ostatke hrane i temeljito isperite.

Ako vrh sisača čistite četkicom, činite to što pažljivije moguće kako biste izbjegli oštećenja. Prije svakoga korištenja provjerite proizvod i povucite sisač u svim smjerovima. Bacite prilikom prvih znakova oštećenja i istrošenosti. Preporučamo zamjenu sisača nakon 3 mjeseca. Zamjenski sisači mogu se kupiti zasebno.

Prije svakoga korištenja provjerite proizvod i povucite sisač u svim smjerovima. Bacite prilikom prvih znakova oštećenja i istrošeno sti. AirFree ventil drži sisač napunjen mlijekom tijekom hranjenja, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju. To vam omogućuje hranjenj e djeteta u uspravnom položaju kako biste spriječili gutanje zraka te umanjili grčeve, nadutost i refluks.

Uputa: napunite sisač mli jekom, okrećući bočicu s AirFree ventilom naopako. Zatim zakrenite bočicu tako da AirFree ventil bude usmjeren prema gore, u linij i s nosom djeteta. Philips Avent bočice se mogu koristiti sa i bez AirFree ventila. Preporučamo zamjenu sisača nakon 3 mjeseca. Zamjenski sisači mogu se kupiti zasebno.

Inovativni nastavak održava sisač uvijek punim mlijeka, šaljući zrak podalje od djetetova trbuščića. AirFree ventil drži sisač napunjen mlijekom tijekom hranjenja, čak i kada je bočica u vodoravnom položaju. To vam omogućuje hranjenje djeteta u uspravnom položaju i sprječava navedene probleme kod hranjenja, specifične za novorođenčad, čiji je probavni sustav još nedovoljno razvijen.

Philips Avent bočice se mogu koristiti sa i bez AirFree ventila. Natural Response sisač ponaša se drugačije od tradicionalnih bočica i sisača slobodnog protoka - on otpušta mlijeko samo kada dijete aktivno pije.

Obratite pažnju na svog mališana i izaberite odgovarajući sisač za njegove potrebe. Ako dijete vuče brzo i jako i mlijeko mu curi, uzmite sisač nižeg protoka kako biste usporili hranjenje. Ako je pak dijete uspavano ili se igra sa sisačem, potreban mu je brži protok.

Za sve one koji su navikli da mlijeko teče bez puno napora, birajte sisače većeg protoka i budite strpljivi jer će djetetu trebati i nekoliko pokušaja da se navikne.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: