Lansinoh ručna pumpa za izdajanje

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje omogućuje prenosiv i praktičan izbor za žene koje doje i koje se žele diskretno i ugodno izdojiti dok su u pokretu, budući da ne traži baterije ili izvor struje.

Dizajnirana za olakšanu uporabu, jednostavan prekidač na vrhu ručke omogućuje vam izmjenu dvije faze koje oponašaju prirodan ritam hranjenja: faze otpuštanja mlijeka i faze izdajanja.

Faza otpuštanja mlijeka oponaša prirodan način dojenja vaše bebe na početku procesa hranjenja i omogućuje brži ritam izdajanja kako bi se potaknuo protok mlijeka.

Faza izdajanja oponaša duže, sporije pokrete koje vaša beba radi tijekom dojenja i omogućuje sporiji ritam izdajanja kako bi se maksimizirao protok mlijeka.

Više detalja

47,49 € (357,81 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Ergonomski oblikovana ručka omogućuje da se Lansinoh ručna pumpa za izdajanje koristi jednom rukom bez ikakva opterećivanja vašega ručnoga zgloba.

Uključuje i jedinstven ComfortFitTM lijevak za prsa koji stvara siguran zatvarač koji izdajanje ne čini samo učinkovitijim nego i ugodnijim.

Uključen je i jedinstven stalak koji pumpu za izdajanje drži stabilnom tijekom i nakon izdajanja. Uz ručnu pumpu za izdajanje dolazi i Lansinoh bočica širokog grla, koja je kompatibilna s različitim Lansinoh pumpama, poklopcima i dudama za bočice.

O proizvodu:
  • Bez bisfenola A
  • Prilagodljiva dvofazna tehnologija – faza otpuštanja mlijeka omogućuje brzi ritam izdajanja koji potiče i započinje protok mlijeka; faza izdajanja omogućuje sporiji ritam izdajanja koji maksimizira protok mlijeka
  • ComfortFitTM lijevak za prsa – za bolje prianjanje i sisanje te za učinkovitije izdajanje
  • Ergonomski oblikovana ručka – smanjuje umor ruku za udobno i neopterećujuće pumpanje
  • Lansinoh bočica za hranjenje – kompatibilna je sa svim Lansinoh pumpama i bočicama. Jedna bočica za izdajanje, pohranu i hranjenje.
  • Tiha, kompaktna i lagana – omogućuje diskretno izdajanje i savršena je za uporabu izvan doma
  • Uključuje NaturalWave® dudu za bočice s poklopcem – pomaže održavanju uspostavljenog načina hranjenja
  • Uključuje prilagođeni stalak za bočice – za osiguravanje bočice i sprečavanje prolijevanja
  • Manje dijelova – jednostavna i laka za očistiti, sastaviti i koristiti
  • Dio Lansinoh  sustava  izdajanje – pohrana – hranjenje

Je li Lansinoh® ručna pumpa sigurna za korištenje u perilici posuđa?
Svi dijelovi ručne pumpe za izdajanje su sigurni za pranje u perilici posuđa. Kako biste  spriječili gubitak i produžili njihovu korisnost, preporučujemo ručno pranje bijelog ventila, silikonske membrane i ComfortFit™  lijevka za prsa.

Mogu li sterilizirati dijelove ručne pumpe za izdajanje u kipućoj vodi?

Možete sterilizirati ručnu pumpu za izdajanje u vodi 10 minuta. Budite sigurni da imate dovoljno veliku posudu tako da svi dijelovi slobodno plutaju i ne dolaze u kontakt s posudom.


Je li Lansinoh® ručna pumpa bez bisfenola A i bisfenola S?

Da, ručna pumpa ne sadrži bisfenol A i bisfenol S. Bočice su od polipropilen plastike koja je bez kemikalija i aditiva.

Što je BPA i BPS i zašto trebam izabrati proizvode za dojenje koje ih ne sadrže?
BPA ili bisfenol A je kemikalija koja se prvenstveno koristi u proizvodnji polikarbonatne plastike i koja djeluje kao umjetni estrogen, opće je poznato da uzrokuje hormonsku neravnotežu.

Istraživanja su povezala BPA s rakom, depresijom, dijabetesom tipa 2, srčanim bolestima i nizom drugih bolesti. BPA  može biti posebno opasan u trudnoći, ranom djetinjstvu i djetinjstvu – toliko opasan da je mnogo vlada širom svijeta zabranilo BPA u proizvodnji dječjih bočica i drugih proizvoda.

BPS ili bisfenol S je zamjena za BPA koju neki proizvođači koriste kao plastifikator koji zamjenjuje BPA. Bisfenol S također uzrokuje hormonsku neravnotežu i smatra se jednako nesigurnim, ali je trenutno dozvoljen u proizvodnji dječjih bočica i sličnih proizvoda.

Od čega je izrađena Lansinoh® ručna pumpa?
Dijelovi ručne pumpe izrađeni su od polipropilena, silikona, polietilena i SEPSa (stiren/etilen/propilen/stiren).

proizvodi u istoj kategoriji