Twinlab L-Arginin 500mg, 100 kom.

L-Arginin svojim prisustvom stimulira procese obnove i rasta stanica, kao i povećanje razina hormona rasta kod vježbi snage i opterećenja.

Jednako arginin djeluje za štednju i oporavak mišića, te kod malnutricije i malaksalosti organizma. Nadalje, može pomoći sniziti razine kolesterola u krvi, kod zarastanja opeklina, za zdravlje srca. Druga bitna uloga arginina, je kao moćan prekursor dušičnog oksida, moćnog endotelijalnog faktora, što dalje naglašava njegovu metaboličku važnost.

Arginin služi kao snažan stimulant in faktora inzulina i hormona rasta, pa može igrati važnu ulogu kao pospješivač anaboličkih procesa. Specifična je uloga arginina u nutritivnoj modulaciji inflamatornih i imunoloških odgovora, kada se javlja uvjetna esencijalnost.

Način primjene: Jedna kapsula na dan ili po preporuci stručne osobe.

Pakiranje:
100 kapsula

Više detalja

157.10 kn

Više informacija

SastojakKoličina
L-arginin (iz L-arginin hidroklorida i L-arginina)500 mg

Ostali sastojci: želatina, celuloza, pročišćena voda, srednjelančani trigliceridi, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat

Suplementacija argininom u situacijama višesistemskog zatajenja organa i tijekom sepse, kao i kod postoperativnog i oporavka od ozljeda je pokazala da pospješuje retenciju dušika, zacjeljivanje rana i imuni odgovor. Arginin može povećati sekreciju inzulina, glukagona, hormona rasta. Kod odraslih u rehabilitaciji ozljeda, formaciji kolagena i stimulaciji imuno sistema. Prekursor je i GABA (gama aminobutirične kiseline, neurotransmitera u mozgu).

Može povećati broj spermatozoida i odgovor T-limfocita, a može također doprinjeti potpori rasta dojenčadi budući da razine prirasta za arginin ovu amino kiselinu premašuju njen udio u ženskom mlijeku.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: