Multipower 100% Pure Whey protein 450g

Proteinski pripravak koji će vas uz brz oporavk iznenaditi i s vrhunskim okusom kakav ste i zaslužili. Ovo je nova era proteina.

Proteini doprinose rastu mišićne mase. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i regulaciji hormonske aktivnosti. Sadrži esencijalne kiseline razgranatog lanca L-leucin, L-izoleucin i L-valin (BCAA).

100% Pure Whey protein je visoko koncentrirana bjelančevina, dopunjena esencijalnim aminokiselinama kako bi vaš trening imao još više smisla te kako bi oporavak i rezultati bili maksimalni.

100% Pure Whey Protein probajte odmah i doživite najukusniji fitness pripravak dostupan na tržištu. Prikladno za vegetarijance. Bez glutena. Bez aspartama.

Više detalja

164,60 kn

Više informacija

Visokokvalitetna bjelančevina od sirutke koja je najčišći izvor bjelančevina posebno je popularna i po iznimno brzoj apsorpciji. Whey 100% sastoji se od 3 vrste bjelančevina: izolata, koncentrata i hidrolizata. Koristeći izolat kao primarni izvor, svako serviranje daje vam čak 24g čistog proteina, 5.7g BCAA i čak 3.8g L-Glutamina. Sa svega 1.4g ugljikohidrata i dodanim B6 vitaminom hormonalna aktivnost je podržana na način da se osjećate zdravije i snažnije.

Whey 100% kreiran je kako bi vam bio potpuna podrška u treniranju. Rezultat čestog konzumiranja Multipower Whey 100% pripravka je brz oporavak, umanjeno grčenje mišića i prirast mišićne mase koja će vam u cijelosti priuštiti zadovoljstvo i povećanu želju za sljedećim treningom.

Sa 100% Pure Whey proteinom svaki trening ima sve više smisla, a brži napredak i izvanredni rezulati konstantno će vas gurati naprijed, prema cilju i još jednom uspjehu. 

30 g (3 odmjerne žlice) praha otopiti u 200 ml vode ili mlijeka. Preporuča se 1 pripravak dnevno.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: