Lecitone Jeune kapsule za bolje pamćenje i koncentraciju 60 kom.

Za bolje pamćenje, jaču koncentraciju i poboljšanje intelektualnih sposobnosti.

Leciton za mlade pomaže kod školskog umora, oslabljene koncentracije i poteškoća s učenjem.

Uporaba:
Uzimati 2 kapsule dnevno za vrijeme doručka, posebno u vrijeme ispita. Za optimalni učinak savjetuje se neprekidno uzimanje tijekom 2 mjeseca. Po potrebi se može ponoviti tijekom priprema za ispite.

Pakiranje: Kutija sadrži 60 kapsula.

Više detalja

109,80 kn

Više informacija

Kod pretjeranog intelektualnog napora s kakvim se često susreću đaci i studenti tijekom priprema za ispite, ali i ljudi čiji posao zahtijeva osobite psihičke napore, dolazi do nedovoljnog obnavljanja živčanih stanica u mozgu. Najvažnija sastavnica membrana moždanih stanica su fosfolipidi. Smanjenje koncentracije fosfolipidnih molekula ima za posljedicu smanjenje normalnih mentalnih funkcija kao što su pamćenje i koncentracija.

Ksantini kole imaju neurostimulativno djelovanje. Tradicionalno, ekstrakt biljke kole preporučuje se kod pojačanoga intelektualnog napora jer smanjuje osjećaj umora i suzbija pospanost. Ksantini pospješuju iskorištenje kisika u živčanim stanicama. Vitamin C (120 mg, 200% RDA) sudjeluje u biosintezi neurotransmitera nužnih u prenošenju informacija kroz središnji živčani sustav. Vitamin C ima i važnu ulogu u borbi protiv umora. Vitamini B-skupine - B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12 (100% RDA) nužni su u intenzivnom metabolizmu živčanog sustava.

U sklopu svojih istraživanja znanstvenici Instituta Yves Ponroy došli su do važnog otkrića, Ovofosfolipida, koji su postali međunarodno zaštićen izum, a dobiveni su ekstrakcijom iz žumanca jajeta. Riječ je o fosfolipidima koji se nakon apsorpcije u organizmu prenose do mozga gdje pridonose obnavljanju staničnih membrana.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji