Airbreath OXYGEN komprimirani kisik 7L

Airbreath OXYGEN 7L – rekreacijski kisik 99,5% čistoće.

Inovativna 2 u 1 maska za precizno doziranje koja ujedno služi i kao poklopac. Osigurava direktni protok kisika do usta korisnika te nesmetano udisanje bez kontaminacije iz okoline.

Jedinstveni u svijetu – provjerena kvaliteta dvostruko ispitana i odobrena od strane Laboratorija za analitiku i toksikologiju (ANT d.o.o.) kao i od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.
  • Kisik 99,5% čistoće
  • Do 120 inhalacija od 1 sekunde
  • Kisik vrhunske kvalitete
  • Laboratorijski ispitano

Više detalja

14,00 € (105,48 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

VAŽNO: Ovaj proizvod nije zamjena za medicinski kisik koji je prepisan pojedincima u zdravstvene svrhe. Ovaj proizvod je isključivo namijenjen za rekreacijsku upotrebu i poboljšanje te nije namijenjen za liječenje ili prevenciju bilo kojeg poremećaja. Ovaj proizvod nije namijenjen za tretiranje, sprječavanje, dijagnosticiranje ili liječenje bilo koje bolesti ili zdravstvenog stanja. Uvijek se posavjetujte s liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda.
  • Veličina koja odgovara većim i velikim torbama ili ruksacima, za korisnike koji maksimalno žele uživati u prednostima airbreath® kisika, prikladno za kućnu upotrebu i fiksne lokacije.
Broj inhalacija: do 120 inhalacija od 1 sekunde.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: