Ultrazvučni aroma difuzer Gisa Tulipano

Ultrazvučna difuzija ima jednostavnu funkciju: ultrazvučnim vibracijama razbiti vodu i eterična ulja na mikro čestice i raspršiti ih u oblik hladne pare.

Eterična ulja se brzo rasprše i prisutna su u zraku u obliku maglice, čime osiguravaju učinkovitu aromaterapiju i mikro ovlaživanje zraka.

Vrijeme rada: naizmjenično 30 min/ 60 min/ uključeno. Rad u kontinuitetu 3 h. Spremnik vode 90 ml. Boja bijela.

Primjereno za prostorije veličine 50 m2. Led svjetlo 3 boje uz automatsku promjenu boje.

Više detalja

395,00 kn

Više informacija

Sve više ljudi upoznato je s prednostima aromaterapije i eteričnih ulja. Na tržištu postoje različiti sustavi aroma difuzija, ali ne znaju svi njihove razlike. Gisa wellness aroma difuzeri koriste ultrazvučnu tehnologiju koja isparava eterična ulja u prostor bez da ih zagrijava. Na taj način blagotvorni učinci čistih eteričnih ulja ostaju sačuvani u cjelini. S druge strane, metode zagrijavanja, npr. koristeći plamenik, mogu prouzročiti promjenu ili uništavanje aktivnih tvari u eteričnim uljima te time smanjiti blagotvorne učinke.

Dodatna oprema: USB adapter i mjerna posuda. Molimo pročitajte upute za uporabu prije korištenja uređaja. Za razliku od drugih difuzera, Tulipano ima USB adapter zahvaljujući kojem difuzer možete spojiti i na računalo.

proizvodi u istoj kategoriji