Ekstrakt sjemenki grejpa 100ml

Ekstrakt sjemenke grejpa je prirodni antibiotik i antioksidans.

Ekstrakt sjemenki grejpa sadržava vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Redovitim korištenjem Ekstrakta sjemenki grejpa povoljno utječe na opću dobrobit organizma.

Ekstrakt sjemenki grejpa djeluje i na gljivice, a posebno je djelotvoran kod candide albicans. Ekstrakt sjemenke grejpa je prirodni antihistamin, što znači da smanjuje simptome alergije, ali ne uzrokuje štetne nuspojave.

Više detalja

92,00 kn

Više informacija

Način primjene: Ujutro, u podne i navečer od 7 do 15 kapi popiti razrijeđeno u čaši vode ili voćnog soka.

Upozorenja:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi (45 kapi): Vitamin color: 56,25 mg 70,3%, Ekstrakt sjemenki grejpa: 41,70 mg, od toga bioflavonoida: 18,75 mg.

Ekstrakt sjemenke grejpa je bogat hranjivim tvarima i fitokemikalijama. To je odličan izvor biljnih antioksidansa; od kojih jedan uključuje hesperidin, prirodni stimulator imunološkog sustava. Ekstrakt sjemenke grejpa također sadrži vitamin C, sterola, tokoferola, limunsku kiselinu i minerala u tragovima.

Višestruke studije su otkrile da je ekstrakt sjemenke grejpa učinkovit protiv većine vrsta unutarnjih i vanjskih štetnih organizama, uključujući i candidu.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji