Ekstrakt sjemenki grejpa 100ml

Ekstrakt sjemenke grejpa je prirodni antibiotik i antioksidans.

Ekstrakt sjemenki grejpa sadržava vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Redovitim korištenjem Ekstrakta sjemenki grejpa povoljno utječe na opću dobrobit organizma.

Ekstrakt sjemenki grejpa djeluje i na gljivice, a posebno je djelotvoran kod candide albicans. Ekstrakt sjemenke grejpa je prirodni antihistamin, što znači da smanjuje simptome alergije, ali ne uzrokuje štetne nuspojave.

Više detalja

12,98 €

J.M. 1 l = 129,80 €

Više informacija

Način primjene: Ujutro, u podne i navečer od 7 do 15 kapi popiti razrijeđeno u čaši vode ili voćnog soka.

Upozorenja:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi (45 kapi): Vitamin color: 56,25 mg 70,3%, Ekstrakt sjemenki grejpa: 41,70 mg, od toga bioflavonoida: 18,75 mg.

Ekstrakt sjemenke grejpa je bogat hranjivim tvarima i fitokemikalijama. To je odličan izvor biljnih antioksidansa; od kojih jedan uključuje hesperidin, prirodni stimulator imunološkog sustava. Ekstrakt sjemenke grejpa također sadrži vitamin C, sterola, tokoferola, limunsku kiselinu i minerala u tragovima.

Višestruke studije su otkrile da je ekstrakt sjemenke grejpa učinkovit protiv većine vrsta unutarnjih i vanjskih štetnih organizama, uključujući i candidu.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: