Alitol kapsule uljna iscrpina lukovice češnjaka, 270mg x 48 kapsula

Za održavanje normalne razine kolesterola.

Alitol kapsule su bogati izvor češnjaka. Alitol kapsule sadrže uljnu iscrpinu lukovice češnjaka koja osigurava stalan sadržaj djelatnih tvari češnjaka. Budući da se iz kapsula oslobađaju tek u crijevu, ne uzrokuju neugodan miris i ne nadražuju crijevnu sluznicu.

Svestranu primjenu češnjaka poznavali su još drevni narodi i često su ga koristili u svakodnevnoj prehrani.

Više detalja

53,20 kn

Više informacija

Način primjene: Odraslima se preporučuje 1 do 2 kapsule 3 puta na dan tijekom ili nakon obroka. Progutajte kapsule s tekućinom. Možete uzimati Alitol kapsule dulje vrijeme. Alitol kapsule ne smijete uzimati ako ste preosjetljivi na češnjak.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ako uzimate lijekove za snižavanje krvnog tlaka, o uzimanju Alitol kapsula se posavjetujte sa svojim liječnikom. Kapsule ne smijete uzimati zajedno s lijekovima koji se koriste za sprječavanje zgrušavanja krvi jer produljenje vremena zgrušavanja krvi može povećati rizik od krvarenja.
Prije zakazane operacije trebate prestati uzimati Alitol kapsule jer može produljiti vrijeme zgrušavanja krvi. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: