Mustela krema za vrlo visoku zaštitu od sunca za djecu SPF 50+

Vrlo visoka zaštita SPF50+ UVB UVA.

Visoka vodootopornost. Jača kožnu barijeru i štiti stanice kože beba i djece od UV zraka zahvaljujući patentiranome ekstraktu Avocado Perseose.

Zajamčena sigurnost od rođenja. Koža osjetljiva na sunce i netolerantna koža uključujući i  kožu sklonu atopiji. Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom. Visoka tolerancija. Hipoalergeno – Formulirano da minimalizira rizik od alergijske reakcije. 0 % mirisa i alkohola.

Pogodno i za bebe otpuštene s neonatalne njege (Sukladno  preporukama o izlaganju suncu).

Više detalja

129,70 kn

Više informacija

Djeca ispod 3 godine ne bi trebala biti izlagana direktnoj sunčevoj svjetlosti. Kad je izlaganje neizbježno nanijeti bogati količinu kreme na suhu kožu najmanje svaka 2 sata  i nakon svako plivanja. Štitite djecu i dojenčad od direktnog sunca. Da bi zaštitili dijete od štetnih sunčevih zraka treba: staviti šeširić na glavu, obući majicu i staviti sunčane naočale. Izbjegavajte direktni kontakt proizvoda s očima.

Ugodna za korištenje: Kremasta i lako razmaziva tekstura koja ne ostavlja ljepljivi trag na koži vaše bebe.Nakon nanošenja koža je meka podatna i hidratizirana. Proizvod je lagane i nevidljive teksture ali visoko otporan na vodu znoj i trljanje ručnikom ili odjećom. Tuba bez kapanja, možete kontrolirati dozu  proizvoda za nanošenje. Idealna za osjetljiva područja bebinog i djetetovog lica. Tuba bez zraka osigurava da  je proizvod uvijek optimalno higijenski u ispravnome stanju. Na tubi se može lako vidjeti ostatak proizvoda. Idealan proizvod za torbicu može stati u svaki džep, prikladan za putovanje.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: