Mustela STELATOPIA balzam za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu

STELATOPIA balzam je posebno oblikovan za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu. Obnavlja udio lipida i umiruje kožu inovativnom kombinacijom sastojaka prirodnog porijekla:

  • Osjećaji svrbeža i iritacija su umireni od prvog nanošenja zahvaljujući hranjivoj i zaštitnoj teksturi balzama i oleodestilatu suncokreta, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla.
  • Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije®, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.

Više detalja

162.60 kn

Više informacija

Nanesite ujutro i navečer na čistu i suhu kožu tijela i lica. Umasirajte kako bi se bolje upio. Ne nanosite na otvorene lezije. Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA® linije.

Ugodan za korištenje: Zahvaljujući glatkoj i baršunastoj teksturi STELATOPIA® balzam pruža trenutačan osjećaj ugode čak i najsušoj koži. Lako se upija u kožu, intenzivno hrani i umiruje ju. Koža je podatna i meka.

Glavni sastojci prirodnog porijekla:
• Oleodestilat suncokreta: umiruje kožu, stimulira sintezu ključnih lipida u epidermisu.
• Ulje šljive: omekšava.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: