Sajm Derm Mast za njegu kože sklone atopijskom dermatitisu

Mast je namijenjena za svakodnevnu njegu i zaštitu svih tipova kože. Za bebe, djecu i odrasle.

Pomaže u njezi nadražene kože od vjetra, sunca, atmosferilija te za kožu sklonu atopijskom dermatitisu, seboreji i psorijazi.

Što Sajm derm mast čini posebnom? Mast je nastala na tradicionalnoj recepturi i bogatom iskustvu od sastojaka vrhunske kvalitete, bez konzervansa i mirisa. Prirodni sastojci omekšavaju, hrane, vlaže kožu stvarajući površinski zaštitni sloj te štite od vanjskih utjecaja.

Više detalja

168,75 kn

Više informacija

Atopijski dermatitis je kronično, recidivirajuće oboljenje kože karakterizirano jakim svrbežom, a javlja se kod osoba s atopijom. Kao najčešći uzročni alergeni navode se kućna prašina, perje, polen, dlake i epitel nekih životinja, prehrambeni proizvodi (jaja, mlijeko, mliječni proizvodi, riba, neke žitarice, orasi, bademi, kikiriki, neke vrste voća i povrća, neke vrste mesa), bakterijski antigeni, deterdženti i sredstva za kupanje, itd.

Klinička slika ovog oboljenja se razlikuje s obzirom na dob pacijenta. Razlikujemo atopijski dermatitis: dojenčeta, malog djeteta, odraslih. U ranoj dječjoj dobi prevladava preosjetljivost na hranu, tj. na alimentarne alergene, dok u odrasloj dobi prevlada preosjetljivost na inhalatorne alergene.

Sastav: Suncokretovo ulje bogato je visokim sadržajem vitamina E, vitaminima A i D, beta karotenom i prirodnim voskom. Ekstrakt badema sadržava antioksidanse koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja, vitamin E, A, B1, B2 i B6, a zaslužan je i za specifičan miris Sajm derm masti.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: