Hansaplast mast za obnavljanje kože 50g

Mast za pomoć pri obnavljanju kože i ubrzavanje prirodnog procesa zarastanja manjih površinskih rana kao što su porezotine, abrazije i ogrebotine.

Hansaplast mast za obnavljanje kože može se koristiti u bilo kojoj fazi procesa zarastanja i obnavljanja kože. Dokazano je kako vlažni uvjeti zarastanja potiču i ubrzavaju prirodan proces zarastanja rana. Hansaplast mast  stvara prozračan film koji štiti ranu od vanjskih utjecaja i istovremeno sprečava sušenje površinske rane. Takvi uvjeti potiču brže obnavljanje kože uz maksimalan estetski učinak.

Više detalja

40,20 kn

Više informacija

Hansaplast mast za obnavljanje kože potiče proces zarastanja i obnavljanja kože kod površinskih rana stvarajući prozračan film koji štiti ranu od vanjskih utjecaja i istovremeno sprečava sušenje površinske rane. Takvi uvjeti potiču brže obnavljanje kože uz maksimalan estetski učinak.

Hansaplast mast za obnavljanje kože je odlično podnošljiva na koži. Blaga formula je dermatološki testirana i prikladna za bebe, djecu i osobe s osjetljivom kožom.

Hansaplast mast za obnavljanje kože ne sadrži bojila, mirise, sastojke životinjskog porijekla  (prikladna je za vegane).

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: