Cybele Scagel gel smanjuje vidljivost ožiljka

Cybele Scagel je kombinacija prirodnih biljnih ekstrakata i derivata silikona, koja poboljšava proces cijeljenja različito uzrokovanih ožiljaka, na način da smanjuje vidljivost ožiljka te omekšava i zaglađuje njihovu površinu.

U Cybele Scagelu spojeno je djelovanje ekstrakta luka (allium cepa), ekstrakta gotu kole (cantella asiatica), ekstrakta aloe vere, ekstrakta dudovca (Broussonetia Papyriefira), ekstrakta indijske urme (Tamarindus Indica) i metilsilanol hidroksiprolin aspartata (derivat silikona).

Uporaba:
Nanesite Cybele Scagel u tankom sloju 3-4 puta dnevno i nježno ga umasirajte na područje ožiljka dok se u potpunosti ne upije u kožu.

Više detalja

123,50 kn

Više informacija

Kako djeluje CYBELE Scagel? Sprječava prekomjeran nastanak kolagena i pospješuje uravnotežen nastanak kolagena. Stimulira homeostazu kolagena tip 1 i 3, te sprječava pretvorbu zrelih fibrocita u miofibroblaste, stanice koje se povezuju sa zadebljalim keloidnim vrstama ožiljaka. Vlaži i umiruje oštečenu kožu. Omekšava kožu i pomaže u sprječavanju nastanka ožiljka (dodatno, smanjuje svrbež i crvenilo kože). Omekšava kožu i sprječava njeno isušivanje, nadraživanje i osjetljivost. Pomaže smanjiti post-upalnu hiperpigmentaciju.

Veličina: 19 g.

proizvodi u istoj kategoriji