FIX sprej za rane za ljude i životinje 10ml

FIX sprej je primarna obloga za akutne i kronične rane u spreju s posebnom formulom kombinacije ulja gospine trave (Oleum hyperici) i ulja nima (Oleum Azadirachtae), pogodna za korištenje na životinjama.

FIX sprej je djelotvoran za liječenje traumatskih rana kao što su: laceracije, abrazije, porezotine, manje ugrizne rane, opekline.

FIX sprej je djelotvoran za oštećenja kože povezana s kožnim poremećajima kao što su: suha koža koja se ljušti, svrbež, oštećenja šapa.

Više detalja


159,00 kn

Više informacija

FIX zbog svog gorkog okusa odvlači životinje od lizanja rana. FIX se također može koristiti profilaktički za spriječavanje suhih šapa te u zimskim mjesecima kao zaštita šapa od soli.

Vlaži ranu Ulje stvara vlažnu okolinu za ranu, potičući staničnu proliferaciju i aktivirajući fiziološko zacjeljivanje rana.

Antimikrobni učinak Masne kiseline iz ulja omogućuju antimikrobni učinak bez citotoksičnih nuspojava koji mogu inhibirati zacjeljivanje rana.

Regeneracija kože Ulje i njegove masne kiseline potiču regeneraciju epiderme te zdravo zacijeljivanje rane.

Bezbolno previjanje rane Uljni sloj sprječava lijepljenje sekundarnog zavoja, čime umanjuje traumatiziranje rane te bolove prilikom mijenjanja zavoja.

Path: > > > > FIX sprej za rane za ljude i životinje 10ml

slični proizvodi u istoj kategoriji