Contractubex noćni intenzivni flaster za ožiljke, 21 kom.

Contractubex noćni intenzivni flaster je inovativni proizvod s dvojnim načinom djelovanja i predstavlja djelotvoran tretman za liječenje svježih ožiljaka nakon zatvaranja rane.

Jednostavna upotreba tijekom noći:
Upotreba flastera tijekom noći (od 6 do najviše 12 sati), kada je proces regeneracije kože najaktivniji čini najučinkovitiju i najpovoljniju terapiju ožiljaka, čak i na teško dostupnim dijelovima tijela.

Regulira proces stvaranja ožiljaka: Za najbolje rezultate – jedva vidljive ožiljke – liječenje treba započeti neposredno nakon zatvaranja rane (i uklanjanja šavova), tijekom najmanje 3 mjeseca.

Količina: 21 flaster.

Više detalja

267,20 kn

Više informacija

Izuzetno mekan i tanak: Samoljepljivi, hipoalergeni flaster koji štiti osjetljivo područje ožiljaka te je pogodan za primjenu na svim dijelovima tijela.

Za veće i manje ožiljke nakon kirurških intervencija
:
Flaster (12 x 3 cm) može se rezati na potrebnu dimenziju te je prikladan za primjenu na svim dijelovima tijela. Flaster treba izrezati prije skidanja zaštitne folije.

Upozorenja:
Ne koristiti na otvorenim ranama ili na ranama s kirurškim šavovima, ne koristiti na ili u blizini tkiva sluznice, ne koristiti na upaljenoj koži, ne koristiti ako ste osjetljivi na akrilat, cepalin ili alantoin. Ako se uporno javljaju nelagoda i nadraženost kože, npr. eritem (crvenilo), kontaktni dermatitis ili pruritus (svrbež), prestanite koristiti i konzultirajte dermatologa ili bilo kojeg drugog liječnika.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: