Dermatix Ultra silikonski gel za ožiljke 15g

Dermatix Ultra je napredni silikonski gel za vanjsku primjenu, koji se koristi za prevenciju ožiljaka kod svježe zaraslih rana kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka.

Klinički je testiran i dokazano je da ožiljke izravnava, omekšava i čini glatkijim, ublažava svrbež i nelagodu koji prate ožiljke i smanjuje razliku u boji između ožiljka i okolne kože.

Dermatix Ultra predstavlja proizvod za koji je klinički dokazano da značajno poboljšava izgled ožiljaka.

Više detalja

228.80 kn

Više informacija

Efikasno se koristi za prevenciju i liječenje hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka. Također se s uspjehom koristi za liječenje ožiljaka koji su posljedica ozljeda, opeklina, akni i kirurških zahvata.

Gdje se preporučuje upotreba Dermatix Ultra gela:
Manji ožiljci do 10cm; Na licu, vratu, kao i na pregibnim dijelovima tijela; Post-operativni linearni ožiljci, Operacije grudi, liposukcija, plastična kirurgija, Operacije tumora na koži, Manje operacije kao i kod biopsije kože, Ispod šminke kojom sakrivate ožiljak.

Dermatix Ultra
pored visokog sadržaja silikona (99,95%) sadrži i ester vitamina C (0,05%). Vitamin C je jedini antioksidans koji olakšava sintezu kolagena u tkivu i pomaže da ožiljci postanu glatki.

Dermatix Ultra gel se brzo suši i stvara nevidljiv film na koži preko kojeg se mogu nanositi kozmetički preparati ili šminka.

Dermatix Ultra je silikonski gel za lokalnu primjenu s jedinstvenim prednostima u odnosu na ostale silikonske proizvode. Patentiranu formulaciju je odobrila FDA kao “istinski ekvivalentan” sloju od silikonskog gela.

Količina: 15 grama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: