Dermatix Ultra silikonski gel za ožiljke 6g

Dermatix Ultra je napredni silikonski gel za vanjsku primjenu, koji se koristi za prevenciju ožiljaka kod svježe zaraslih rana kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka.

Klinički je testiran i dokazano je da ožiljke izravnava, omekšava i čini glatkijim, ublažava svrbež i nelagodu koji prate ožiljke i smanjuje razliku u boji između ožiljka i okolne kože.

Dermatix Ultra predstavlja proizvod za koji je klinički dokazano da značajno poboljšava izgled ožiljaka.

DERMATIX PAKIRANJE 15 grama

Više detalja

137,20 kn

Više informacija

Efikasno se koristi za prevenciju i liječenje hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka. Također se s uspjehom koristi za liječenje ožiljaka koji su posljedica ozljeda, opeklina, akni i kirurških zahvata.

Gdje se preporučuje upotreba Dermatix Ultra gela:
Manji ožiljci do 10cm; Na licu, vratu, kao i na pregibnim dijelovima tijela; Post-operativni linearni ožiljci, Operacije grudi, liposukcija, plastična kirurgija, Operacije tumora na koži, Manje operacije kao i kod biopsije kože, Ispod šminke kojom sakrivate ožiljak.

Dermatix Ultra
pored visokog sadržaja silikona (99,95%) sadrži i ester vitamina C (0,05%). Vitamin C je jedini antioksidans koji olakšava sintezu kolagena u tkivu i pomaže da ožiljci postanu glatki.

Dermatix Ultra gel se brzo suši i stvara nevidljiv film na koži preko kojeg se mogu nanositi kozmetički preparati ili šminka.

Dermatix Ultra je silikonski gel za lokalnu primjenu s jedinstvenim prednostima u odnosu na ostale silikonske proizvode. Patentiranu formulaciju je odobrila FDA kao “istinski ekvivalentan” sloju od silikonskog gela.

Količina: 6 grama.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: