Cicatridina mast za pomoć kod površinskih i dubokih rana 30g

Pomoćna terapija reparativnih procesa površinskih i dubokih rana (ogrebotina, razderotina, opeklina, kirurških rana, rana od dekubitusa i čireva) bez obzira na porijeklo.

CICATRIDINA mast djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Način uporabe: Prije svake primjene temeljito očistiti područje koje će se tretirati. Laganim masiranjem primijeniti na zahvaćeno područje. Po potrebi zaštititi gazom. Pranje ruku dobra je higijenska praksa prije i nakon upotrebe medicinskog proizvoda. Primijeniti 2-3 puta dnevno ili prema liječničkoj uputi. Vrijeme uporabe ovisi o razvoju simptoma; ukoliko je potrebno, CICATRIDINA mast može se koristiti duži period.

Više detalja

11,30 €

Više informacija

KADA NE BI TREBALI KORISTITI CICATRIDINA MAST: U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Trudnoća i dojenje. Sigurnost uporabe  CICATRIDINA masti tijekom trudnoće i dojenja nije dokazana. U tim slučajevima posavjetujte se s liječnikom.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA: Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe CICATRIDINA masti istodobno uz druge medicinske proizvode ili lijekove za lokalnu uporabu.
Primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajnija, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju. Ukoliko dođe do neželjenih učinaka koji nisu opisani u ovoj uputi, obavijestite svoga liječnika ili ljekarnika.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: