Snižena cijena! Omron M6 digitalni tlakomjer

Tlakomjer Omron M6 Comfort s pametnom manžetom

Tlakomjer OMRON M6 odlikuju najnapredniji OMRON senzori i indikatori kako bi osigurali točna i pouzdana očitanja krvnog tlaka. Intelli Wrap "pametna" manžeta smanjuje utjecaj nepravilnog postavljanja manžete na točnost izmjerenih rezultata.

Indikator razine tlaka omogućuje vam da lako interpretirate svoja mjerenja pomoću svjetla u boji koji označavaju kako se vaše vrijednosti tlaka uklapaju u raspon normalnih vrijednosti.

  • Napredan izračun prosjeka posljednja 3 mjerenja unutar 10 minuta
  • Vodič za pravilno postavljanje manžete
  • Manžeta: Comfort tvrda pametna manžeta - Intelli Wrap Cuff - točnost mjerenja i kod lošeg ili nepravilnog postavljanja manžete, za 22-42 cm opseg nadlaktice
  • Detekcija nepravilnog srčanog ritma, detekcija jutarnje hipertenzije

GARANCIJA 5 GODINA NA TLAKOMJER I 2 GODINE NA MANŽETU !

Više detalja

648,00 kn

-10%

720,00 kn

Više informacija

Detekcija nepravilnog srčanog ritma može ukazati na postojanje fibrilacije atrija. Pametna manžeta jamči točne rezultate mjerenja krvnog tlaka bez obzira na poziciju na nadlaktici.MJERENJE KRVNOG TLAKA I SRČANOG PULSA KOD KUĆE JE DOBAR POKAZATELJ RIZIKA OD MOŽDANOG UDARA

Ako je srčani ritam nepravilan, pojavit će se simbol na ekranu, što može značiti da postoji mogućnost da imate fibrilaciju atrija, opasan oblik neregularnog srčanog ritma. No, potreban je liječnik koji će utvrditi da se zaista radi o fibrilaciji koristeći EKG uređaj.
PREVENCIJA MOŽDANOG UDARA - PREUZMITE KONTROLU NAD SVOJIM ZDRAVLJEM

Da li ste znali da postoji povezanost između visokog krvnog tlaka i srčanog ritma i moždanog udara ? Te da ukoliko imate visok krvni tlak koji ne kontrolirate i ne liječite, uzimanjem lijekova ili prilagođavanjem svog životnog stila, to povećava vaš rizik od moždanog udara. Hipertenzija je najveći rizični čimbenik za moždani udar. Drugi najveći rizični čimbenik je fibrilacija atrija koja je oblik neregularnog srčanog ritma.

Path: > > > > Tlakomjer Omron M6 Comfort s pametnom manžetom

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: