Natural Wealth Omega 3-6-9 60 kom.

Kome i kad se preporučuje:
· za zdravlje srca i normalnu razinu kolesterola

Zašto?
EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. ALA doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA i 2 g ALA.

Više detalja

23,79 €

J.M. 1 kom. = 0,36 €

Više informacija

Zdravlje srca i krvnih žila od izuzetne je važnosti za očuvanje zdravlja cijelog organizma. Jedan od najjednostavnijih načina kako osigurati zdravlje je upravo pravilna prehrana. Zbog toga se danas preporučuje smanjenje unosa zasićenih masnih kiselina i kolesterola, te povećanje unosa nezasićenih, omega 3-6-9, masnih kiselina. One povoljno djeluju na organizam, a budući da su omega-3 i omega-6 esencijalne masne kiseline, što znači da ih naš organizam ne može sam proizvesti, njihova zastupljenost u svakodnevnoj prehrani dobiva još više na važnosti.

Iako je hrana poput ribe, maslinovog ulja i orašastih plodova bogata esencijalnim masnim kiselinama, većina ljudi ih ne unosi u organizam u dovoljnoj količini, pa ih je dobro osigurati putem dodataka prehrani.

Zato kao neizostavnu potporu zdravlju cijelog organizma preporučujemo Natural Wealth® Omega 3-6-9. To je preparat, dobiven iz najkvalitetnijih prirodnih izvora, ribljeg ulja i ulja sjemenki lana i boreča, koji osigurava idealan unos svih najpotrebnijih masnih kiselina. Pomaže u očuvanju zdravlja srca (EPA i DHA, u dozi od 250 mg dnevno), krvnih žila - održavanjem zdrave razine kolesterola u krvi (ALA, u dozi od 2 g dnevno) te štiti naše stanice od oksidativnog stresa (vitamin E).

EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. ALA doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA te 2 g ALA.


Jedna (1) do tri (3) kapsule dnevno nakon jela.


Pakiranje: bočica 60 kapsula.

TRI (3) KAPSULE SADRŽE   

KOLIČINA

%PU*

Vitamin E 

10 mg (15 I.J.)

83

Ulje sjemena lana (Linum usitatissimum)

1200 mg

**

 

u kojem je sadržano:

 
 

45% alfa-linolenske kiseline (ALA) (omega-3)

 
 

11% linolne kiseline (omega-6)

 
 

11% oleinske kiseline (omega-9)

 

Ulje sjemena boreča (Borago officinalis)

1200 mg

**

 

u kojem je sadržano:

 
 

35-42% linolne kiseline (omega-6)

 
 

19% gama-linolenske kiseline (GLA) (omega-6)

 
 

14-20% oleinske kiseline (omega-9)

 

Riblje ulje 

1200 mg

**

 

u kojem su sadržane omega-3

 
 

esencijalne masne kiseline  600 mg

 
 

od toga:

 
 

26,5% eikozapentaenske kiseline (EPA)

 
 

17% dokozaheksaenske kiseline (DHA)

 

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: