Isomar Hypertonic ampule za odčepljivanje nosa 20x5ml

Isomar Hypertonic ampule za nos su prikladne su za prirodno odčepljivanje nosa, smanjenja oteklina u gornjim dišnim putevima kod prehlade i alergijskog rinitisa; ublažavanje simptoma u bolesnika zahvaćenih sinusitisom i rinosinusitisom; temeljito čišćenje nosnih šupljina uklanjanjem peludi, prašine i smoga.

Isomar bočice za odčepljivanje također se preporučuju za poboljšanje prohodnosti nosa i u aerosolnoj terapiji za vlaženje gornjih puteva.

Više detalja

8,04 €

J.M. 1 kom. = 0,40 €

Više informacija

Način primjene: Otvorite zatvorenu bočicu okrećući kapicu. Stavite bočicu u nosnicu bebe koja leži. Pritišćite bočicu dok ne dobijete željenu količinu.

Za dijete koje samo koristi ISOMAR bočice za odčepljivanje, te za odrasle, bočicu treba staviti u nosnicu, pritisnuti je s podignutu prema gore, udišući dok je druga nosnica zatvorena prstom.

ZA AEROSOLNU TERAPIJU: ulijte tekućinu u uređaj za aerosolnu terapiju, slijedeći upute za uporabu navedene na uređaju. Koristiti do najviše 3 puta dnevno i ne duže od 2 tjedna liječenja.

Sastojci: Hipertonična je otopina na bazi čiste morske vode iz regije Cinque Terre (Ligurija, Italija) s koncentracijom soli od 3%.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: