Farmakol Nasopip džepni inhalator

Farmakol Nasopip džepni inhalator - inovativna kombinacija mješavine eteričnih ulja i ekstrakta propolisa, te po sastavu jedinstven na tržištu. Namijenjen je samo za vanjsku uporabu, inhalaciju.

Pruža olakšanje kod respiratornih smetnji uslijed prehlade i otežanog disanja kroz nos. Brzo i učinkovito oslobađa gornje dišne putove. Idealan kao potpora dišnom sustavu u sezoni prehlade i gripe.

Napomena: Ne preporuča se primjena kod osoba osjetljivih na eterična ulja i male djece.

Više detalja

34,50 kn (4,58 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Punjenje se sastoji od mješavine bogatih mirisa eteričnih ulja klasaste metvice, mirte, ravintsare, bijelog bora i eukaliptus globulusa koji učinkovito olakšavaju simptome dišnih infekcija, a djeluju protuvirusno i protubakterijski.

Smjesa je obogaćena ekstraktom propolisa koji ima dokazano protuupalno i antibakterijsko djelovanje. Proizvod je jednostavan za upotrebu, nalazi se u praktičnom džepnom pakiranju.

Uporaba: Odvrnuti poklopac inhalatora prisloniti uz nosnicu i duboko udahnuti. Po potrebi ponoviti više puta tijekom dana. Nakon uporabe inhalator dobro zatvoriti kako bi se spriječilo nepotrebno hlapljenje sadržaja.

Veličina: 1,5g.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: