HerpasoPlus zaštitni štapić za usne SPF15

Štiti usne od oštećenja uzrokovanog izlaganju sunčevom zračenju. Duže izlaganje suncu jedan je od najčešćih uzročnika pojave herpesa. Herpaso plus sadrži zaštitu od sunca spf 15.

Otporan je na visoke temperature +40 C. Proizvod je postojan čak i na suncu i visokim temperaturama, kada bi se ostali proizvodi za njegu usana odmah rastopili.

Potpuno siguran i prirodan, bez nuspojava, mogu ga koristiti i djeca, trudnice kao i onkološki pacijenti.

Potpuno nevidljiv na usnama. Sprječava pojavu neuglednih krasti.

Više detalja

55,50 kn

Više informacija

HERPASO Plus treba koristiti dnevno kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Nanesite na pogođena područja 6-8 puta dnevno i uvijek tijekom izlaganja suncu. Važno je primijeniti proizvod kada se pojave prvi simptomi (trnci, peckanje, svrbež, zatezanje, bol). Preporučljivo je koristiti proizvod kako bi se spriječilo ponavljanje tijekom izlaganja suncu, razdoblja stresa ili iscrpljenosti, hladnom vremenu ili tijekom menstruacije.

Proizvod smanjuje početne simptome paljenja, svrbeža, vrućine, otekline i zatezanja kože. Primjenom Herpaso Plus, tretirano područje će se brzo poboljšati, a vrijeme oporavka će se ubrzati bez neželjenih nuspojava ili promjena na koži u području usne šupljine.

proizvodi u istoj kategoriji