Encian Aloe vera gel u tubi 200ml

Smiruje, obnavlja i vlaži kožu, pospješuje brže zacjeljivanje rana i ožiljaka, smanjuje upale i ublažava bolove. Smiruje kožu nakon uboda insekata te duljeg izlaganja suncu i vjetru.

Aloe vera gel u tubi, kao prirodan proizvod, je iznimno bogat vitaminima, aminokiselinama  i mineralnim tvarima koji pridonose regeneraciji stanica. Zato ga se primjenjuje kod rana, kožnih oštećenja i promjena pri čemu smiruje, obnavlja i vlaži kožu.

Kako ima antibakterijsko i antivirusno djelovanje, njegova je blagotvornost na organizam zaokružena i besprijekorna.

Više detalja

6,40 €

J.M. 1 l = 30,66 €

Više informacija

Dolazeći u obliku kreme za oštećenu kožu, aloe vera gel u tubi meksičkog podrijetla smanjuje upale i ublažava bolove te čini našu svakodnevicu mnogo ugodnijom. Svi se nelagodom sjećamo ljetnih vremena i najezde insekata i njihovih neugodnih uboda. Aloe vera gel u tubi smiruje kožu nakon uboda, ali i kod duljeg izlaganja suncu i vjetru, što ga čini fantastičnim izborom za vruće ljetne dane.

Namjena:
Aloe vera pomaže u njezi oštećene kože. Smiruje, obnavlja i vlaži kožu nakon uboda insekata i duljeg izlaganja suncu i vjetru. Gel prodire duboko u kožu i time pojačava djelovanje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: