Bio-oil ulje za ožiljke, strije i neujednačenu boju tena 200ml

Bio-Oil je posebno ulje za njegu kože koje pomaže poboljšati izgled ožiljaka, strija i neujednačene boje tena. Također je učinkovit u slučaju starije i dehidrirane kože.

Bio-oil ulje klinički dokazano poboljšava izgled kože.


Može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

Više detalja


168,30 kn

Više informacija

Ožiljci: Bio-Oil se kružnim pokretima masira u ožiljak, dvaput dnevno tijekom najmanje 3 mjeseca. U slučaju novog ožiljka Bio‑Oil se treba nanositi tek onda kad rana zacijeli, a ne na otvorenoj rani.
Strije: Bio-Oil treba dvaput dnevno kružnim pokretima umasirati u strije, tijekom najmanje tri mjeseca. tijekom trudnoće treba ga koristiti od početka drugog tromjesečja na dijelovima tijela posebno sklonim strijama: trbuh, grudi, donji dio leđa, bokove, stražnjicu i bedra.
Neujednačena boja tena: Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno, tijekom najmanje 3 mjeseca. Bio-Oil štiti od sunčeva zračenja. Koristite li sredstvo za zaštitu od sunca nanesite ga tek nakon što koža potpuno upije Bio-Oil.
Starija koža: Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.
Dehidrirana koža: Bio-Oil treba nanositi dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.
Path: > > > Bio-oil ulje za ožiljke, strije i neujednačenu boju tena 200ml

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: