Cornplast flasteri za kurje oči 5 kom.

Cornplast flasteri za kurje oči uspješno uklanjaju kurje oči i kaluse u samo 3-4 dana primjene.
Pogodni su i za prste i za stopala. Imaju zaštitu za područje kože oko kalusa / kurjeg oka. Dimenzije 2 cm x 6 cm. Higijensko pakiranje – 5 pojedinačno pakiranih flastera.

Način primjene flastera za kurje oči: Nakon uklanjanja zaštitnog sloja stavite Gothaplast flaster za kurje oči na željeno mjesto, koje ste prethodno očistili i osušili. Važno je da područje s aktivnom tvari dođe u kontakt s kurjim okom. Flaster treba mijenjati jedanput dnevno. Nakon 3-4 dana omekšano kurje oko se može ukloniti toplom kupkom. U tvrdokornim slučajevima postupak se može ponoviti.

Primjena: 1 flaster/24 sata, kroz 3-4 dana (po potrebi).

Više detalja

17,60 kn

Više informacija

Kurje oči i kalusi su područja zadebljane kože na podučju stopala koji nastaju kao rezultat pretjeranog pritiska ili konstantnog trenja. Dio su obrambenog sustava organizma koji nastaju kako bi zaštitili tkivo ispod kože. Ako je pritisak prisutan dulje vrijeme ovakve promjene postaju bolne. Kao posljedica pritiska prisutnog na manjoj površini stopala razvija se vrsta kalusa posebnog oblika kojeg nazivamo kurje oko. Za razliku od kalusa, kurje oko ima specifičan centralni trn po kojemu se lako prepoznaje.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji