Parasoftin piling čarape za njegu stopala

Parasoftin peeling čarape su inovativno rješenje za intenzivnu njegu kože stopala.

Ovisno o stupnju oštećenja kože na nogama, Parasoftin sastojci prodiru i omekšavaju grubi sloj i skidaju zadebljanje kože. Kiseline AHA / BHA učinkovito stimuliraju regeneraciju i obnavljanje procesa u koži. Ekstraktni kompleks (biljni ekstrakti: kaktus, kruška, limun, grožđe i ananas) ureja i alantoin hidratiziraju suhu kožu i pomažu regenerirati kožu.

Prvi rezultati uklanjanja ružičastog sloja epiderme vidljivi su nakon sedam dana od prve primjene pripravka, dok se uredna pojava stopala može očekivati ​​nakon dva do tri tjedna.

NAČIN UPOTREBE: Prije upotrebe skinite lak za nokte i nakit s nogu i zglobova. Pažljivo rezati pakiranje i podijelite čarape ravnomjerno. Nosite čarape 60-90 minuta. Za udobnost nosite tanke pamučne čarape. Osjetljivo isprati noge vodom i sapunom.

Više detalja

52,90 kn

Više informacija

Upozorenje: Proizvod je namijenjen isključivo za uporabu na nogama. Ne smije se koristiti na drugim dijelovima tijela. Upotrijebite proizvod odmah nakon otvaranja pakiranja. Proizvod je namijenjen za jednokratnu uporabu. Proizvod treba koristiti u skladu s uputama. Ovisno o potrebi, postupak se može ponoviti nakon 30 dana prve primjene. Izbjegavajte korištenje na nadraženu, osjetljivu ili ozlijeđenu kožu. Nemojte ga koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka proizvoda. Prije upotrebe nanesite malu količinu tvari na kožu, kako bi se isključila mogućnost alergijske reakcije. Ako se javlja reakcija u obliku iritacije, svrbeža ili crvenila na koži, upotreba proizvoda mora biti prekinuta. Proizvod treba čuvati u originalnom pakiranju, na sobnoj temperaturi, daleko od izvora svjetlosti i topline. Ne smije se koristiti u bolesnika s dijabetesom, gljivicom na nogama i ekcemom.
PAKIRANJE: 20 ml x 2 čarape

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji