Nuxuriance Ultra Anti-age krema za ruke protiv pigmentacijskih pjega 75ml

Zaglađuje i obnavlja mladost kože ruku te posvjetljuje tamne mrlje.

Ova inovativna anti-age krema za ruke s bi-floralnim stanicama dragocjenog šafrana i bugenvilije, zaglađuje i obnavlja mladost kože ruku te posvjetljuje pigmentacijske mrlje. Ruke izgledaju vidljivo mlađe: koža ruku je pomlađena i meka.

Mala količina ove kreme za ruke dovoljna je za savršenu njegu vaših ruku. Nanesite kremu i lagano ju umasirajte od zapešća prema vrhovima noktiju, a zatim pustite nekoliko sekundi kako bi se proizvod u cjelosti upio u kožu

Više detalja

171,44 kn

Više informacija

Izum Laboratorija NUXE, bi-floralne stanice šafrana i bugenvilije djeluju na potpunu obnovu stanica kože, povećavajući njezin volumen i gustoću, dok stanice kakaa potiču umnožavanje stanica, za pomlađivanje kože ruku.

Bogat kempferolom, vrstom antioksidansa, ekstrakt bijelog šafrana smanjuje nastanak melanina uz djelovanje protiv tamnih mrlja, dok ekstrakt lista masline bogat oleuropeinom, djeluje na lipofuksin, stanični pigment koji je zadužen za specifičnu smeđu boju pigmentacijskih pjega na rukama, posvijetljujući time pigmentacijske pjege.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: