Bio-oil ulje za ožiljke, strije i neujednačenu boju tena 125ml

Bio-Oil je posebno ulje za njegu kože koje pomaže poboljšati izgled ožiljaka, strija i neujednačene boje tena. Također je učinkovit u slučaju starije i dehidrirane kože.

Bio-oil ulje klinički dokazano poboljšava izgled kože. Može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

Bio-Oil je osvojio nagrade na području njege kože i postao najprodavaniji proizvod za ožiljke i strije u 18 zemalja od svog ulaska na tržište u 2002.

Više detalja

18,77 €

J.M. 1 l = 150,16 €

Više informacija

  • Ožiljci: Bio-Oil se kružnim pokretima masira u ožiljak, dvaput dnevno tijekom najmanje 3 mjeseca. U slučaju novog ožiljka Bio‑Oil se treba nanositi tek onda kad rana zacijeli, a ne na otvorenoj rani.
  • Strije: Bio-Oil treba dvaput dnevno kružnim pokretima umasirati u strije, tijekom najmanje tri mjeseca. tijekom trudnoće treba ga koristiti od početka drugog tromjesečja na dijelovima tijela posebno sklonim strijama: trbuh, grudi, donji dio leđa, bokove, stražnjicu i bedra.
  • Neujednačena boja tena: Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno, tijekom najmanje 3 mjeseca. Bio-Oil štiti od sunčeva zračenja. Koristite li sredstvo za zaštitu od sunca nanesite ga tek nakon što koža potpuno upije Bio-Oil.
  • Starija koža: Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.
  • Dehidrirana koža: Bio-Oil treba nanositi dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: