Liftmie Germanium Beauty Roller Contouring masažer za lice

Inovativni masažer za lice s germanijem poboljšava i podiže tonus vaše kože kako bi joj udahnuo svježinu i mladost. Kao vježbanje za vaše lice, ovaj inovativni masažer sadrži 30 kamenčića germanija kako bi podigao tonus, učvrstio i energizirao vaše lice.

Kozmetički valjak optočen je s 30 kamenčića za masažu izrađenih od germanija koji zatežu i vraćaju energiju vašoj koži. Upotrijebite ovaj masažer kad god i gdje god poželite za trenutni učinak liftinga.

Više detalja

54,71 €

-10%

60,79 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 60,79 €

Više informacija

Poznata lica iz svijeta filma, mode i ljepote obožavaju ovu vrstu beauty uređaja. Masažer za lice Germanium Beauty Roller spaja dobrobiti masaže lica s ljekovitom snagom kamena germanija.

Negativni ioni germanijevog kamenja pomažu u ravnoteži prekomjerne izloženosti pozitivnim ionima starenja koji se nalaze u negativnim utjecajima iz okoliša kao i načina života kao što su UV zračenje, mobiteli i onečišćenje.

  • Face Gym - poput vježbanja za lice
  • Prirodno zatezanje lica - podiže tonus, vraća svježinu lica i kože 
  • Potiče energičnost - pozitivni učinci germanija i iona 
  • Smanjenje natečenosti

Način korištenja: Masirajte željeno područje 30-45 sekundi. Koristite svaki dan za optimalne rezultate. Može se koristiti na svim tipovima kože.


Svaki masažni kamenčić Germanium Beauty Rollera  prožet je prahom germanija koji ima jedinstvena svojstva koja doprinose održavanju ravnoteže. Germanij ima ion negativnog naboja za koji se smatra da može pomoći u balansiranju pozitivnih i negativnih iona u tijelu. Time se postižu učinci rasterećenja mišića kao i smanjenje umora, iscrpljenosti.

Kamenčići omogućuju lagani pritisak kako bi se stimulirale prirodne sposobnosti tijela za regeneracijom, što rezultira kožom koja je manje natečena, ujednačenijeg tonusa i definitivno blistava.

proizvodi u istoj kategoriji