BioSil Advanced Collagen Generator 60 kapsula

Prednost ovog inovativnog dodatka prehrani u odnosu na ostale proizvode s kolagenom je, za početak, činjenica da BioSil nije kolagen. Upravo suprotno, BioSil kapsule sadrže patentirani oblik ch-OSA, kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline i vitamin C.

Biosil povećava elastičnost kože, smanjenje finih bora, jača i deblja kosu, smanjuje pore na koži, jača nokte.

Preporučuje se koristiti ch-OSA® kod pojave prvih finih linija i bora na licu, kod gubitka elastičnosti kože, kod opuštene kože bez sjaja, kod stanjene kose, kod lomljive kose te kod ‘rascvjetalih’ noktiju. Dodatni benefit je vitamin C, koji je također sastojak BioSil® kapsula, a koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu funkciju kože.

Više detalja

40,90 €

J.M. 1 kom. = 0,69 €

Više informacija

BioSil kapsule jedinstvena su i patentirana formulacija ch-OSA® (Advanced Collagen Generator®) i vitamina C.

Ako se pitamo da li će nam za održavanje potrebne razine kolagena bit dovoljno da konzumiramo namirnice koje sadrže kolagen, odgovor je NE.

A zašto je tako? Razlog je taj što kolagen koji unosimo hranom naš organizam razgrađuje (kao i samu hranu) u manje komponente, za koje ne možemo biti sigurni da će ih naš organizam ikada iskoristiti za stvaranje novog kolagena.

Da bismo aktivirali enzime u našem organizmu koje je potrebno potaknuti kako bi se stvorio novi kolagen, za održavanje zdravlja, ljepote i elastičnosti kože, kose i noktiju, sada imamo na raspolaganju inovativan proizvod koji nam u tome može biti od velike pomoći.

Kako? Tako što patentirani oblik ch-OSA®, kao bioraspoloživi oblik ortosilicijeve kiseline, aktivira biološke puteve u našem organizmu koji proizvode kolagen. Također, ch-OSA® štiti novonastali kolagen od razgradnje i time omogućuje da ga naš organizam iskoristi na najbolji mogući način.

Odlične rezultate na Vašoj koži, kosi i noktima moći ćete vidjeti, osjetiti i pokazati nakon 2-3 mjeseca primjene ovog inovativnog dodatka prehrani.

1 kapsula sadrži silicij (iz kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline) 5 mg, L-askorbinsku kiselinu (vitamin C) 30 mg, kolin (iz kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline) 100 mg.

Trajanje primjene BioSil®-a ovisno je o preporučenom razlogu korištenja, pa se tako preporučuje uzimanje 2 kapsule dnevno tijekom 3-6 mjeseci nakon kozmetičkih kirurških zahvata, a ako je riječ o dermatološkoj primjeni, preporučuje se kontinuirana primjena.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: