ImunoDerm ulje by Seka Zebić 30ml

ImunoDerm ulje za suhu, zrelu, osjetljivu i dehidriranu kožu.

ImunoDerm ulje zahvaljujući svojim sastojcima poput hladnoprešanih ulja ploda divlje ruže, koštica marelice i makadamije te vitamina F forte, ekstrakta borovnice i ružmarina dubinski njeguje suhu, zrelu i osjetljivu kožu lica, vrata i dekoltea vraćajući joj elastičnost i potrebnu otpornost na vanjske utjecaje.

Zbog toga što se brzo upija u kožu te zbog idealnog omjera omega-3 i omega-6 masnih kiselina, vitamina A i E ulje je moćan saveznik u borbi protiv izraženih bora lica, vrata i dekoltea.

Ulje također djeluje blago adstrigentno te će smanjiti neugodne upale i zatezanje lica zbog oštećenja kože uslijed izlaganja suncu. Ako se nanosi kao njega nakon sunčanja, brzo će obnoviti kožu i ujednačiti njenu pigmentaciju.

Više detalja

55,61 € (418,99 kn)

Više informacija

ImunoDerm ulje može se kombinirati sa ImunoD3erm serumom te će tako posebno dobro djelovati na kožu jer će pružiti dodatnu zaštitu od vanjskih faktora, pojačati hidrataciju, ali i samu elastičnost kože koja će izgledati vidno oporavljena i zategnuta.

ImunoDerm ulje se može koristiti tijekom cijele godine. Ukoliko pak želite dodatnu zaštitu od sunčevih zraka, nakon nanošenja seruma i ulja nanesite na željena područja UVB i UVA zaštitnu kremu.

Uputa za korištenje: Na vlažne čiste dijelove kože namazati ulje prema potrebi. Preporuka je ulje nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer prije dnevne ili noćne kreme.

Ako želite postići ekstra hidrataciju i dodatnu njegu, preporuča se prvo nanijeti ImunoD3erm zaštitni serum te nakon par minuta umasirati ImunoDerm ulje.

Originalna receptura mr.ph. Seka Zebić, 2022. godina.

Sadržaj: 30 ml.

proizvodi u istoj kategoriji