ImunoD3erm serum by Seka Zebić 30ml

ImunoD3erm je zaštitni serum za sve tipove kože i sadrži aktivne tvari s vitaminom D.

Novi inovativni serum ImunoD3erm za modeliranje lica koji obnavlja, zaglađuje, regenerira i jača njen imunitet. Bazira se na djelovanju vrhunskih aktivnih sastojaka koji rješavaju sve probleme od mladenačke masne, aknaste, osjetljive do zrele kože.

Serum ImunoD3erm obnavlja lipidnu barijeru suhe i ispucale kože dok u isto vrijeme zadržava vlagu i tako osigurava uravnoteženi sadržaj vode u koži što je jedan od preduvjeta za fiziološku interakciju. Važan je kod stimulacije kolagena, odgovornog u sprečavanju bora.

Više detalja

43,80 €

Više informacija

Proizvod ImunoD3erm sadrži i vitamin D popularno prozvan vitaminom sunca, pa se koristi i u liječenju nepravilnosti ali i upalnih problema kože, poput akni, dermatitisa i alergijske iritacije.

Zbog toga što brzo i neškodljivo oporavlja te potiče staničnu regeneraciju ali pri tome smanjuje štetnost sunčevih zraka zaslužnih za melanom kože. Ovaj serum se preporučuje bez obzira na starosnu dob i vrstu kože za svakodnevnu zaštitnu njegu.

Uputa za korištenje: Ujutro nanijeti na lice i vrat 3-4 kapi seruma na čistu kožu i nakon toga kremu prema tipu kože. Serum se može koristiti i za noćnu njegu što se preporuća pogotovo kod zrele kože.

Originalna receptura mr.ph. Seka Zebić, 2021. godina.

Sadržaj: 30 ml.

proizvodi u istoj kategoriji