Bionike Beauty Routine promo paket

Promo paket sadrži:

  • Bionike Defence Hydra Jelly: Hidratantni nemasni gel s hijaluronskom kiselinom i probiotikom za dugotrajnu hidrataciju i održavanje balansa mikrobiote kože 50 ml

  • Bionike Defence Cleansing mousse: Baršunasto meka pjena nježno čisti kožu i uklanja tragove šminke i nečistoća, a kožu lica nakon primjene čini svježom i podatnom.


Količina: 50 ml + 150 ml.
Pakiranje: 2 x Bočica.

Više detalja

198,00 kn

Više informacija

  • Bionike Defence Hydra Jelly hidratantni nemasni gel s probotikom i hijaluronom 50 ml

Hidratantni nemasni gel s hijaluronskom kiselinom i probiotikom za dugotrajnu hidrataciju i održavanje balansa mikrobiote kože. Štiti od gubitka vode i poboljšava obrambenu sposobnost stanica kože. Već nakon nekoliko prvih primjena koža djeluje meko, sjajno i osvježeno.

Probiotik L. fermentum doprinosi ravnoteži mikrobiote kože i jačanju obrane kože od vanjskih utjecaja.Hijaluronska kiselina visoke molekularne mase doprinosi funkciji zaštitne barijere i sprječava transepidermalni gubitak vode. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase vrlo brzo prodire u dublje slojeve uz održavanje ispravne razine hidratacije.NAČIN UPOTREBE

NAČIN UPOTREBE: Nanesite ujutro i / ili navečer na lice i vrat na prethodno očišćenu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Također se može koristiti kao podloga za šminku

  • Bionike Defence Cleansing mousse nježna pjena za pranje kože lica 150 ml

Baršunasto meka pjena nježno čisti kožu i uklanja tragove šminke i nečistoća, a kožu lica nakon primjene čini svježom i podatnom. Osobito je pogodna za osjetljivu i netolerantnu kožu, preosjetljivu na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme i gluten. 

Ružina vodica i ekstrakt kamilice imaju umirujući učinak. Blagi surfaktanti za pranje nježno uklanjaju nečistoće i šminku s lica.


NAČIN UPOTREBE: Potiskom na aplikator 1 do 2 puta istisnuti pjenu na dlan, a zatim nanijeti na mokru kožu lica. Lagano masirati kružnim pokretima, izbjegavajući područje oko očiju. Zatim isprati vodom.

proizvodi u istoj kategoriji