Olival Omega Eliksir noćno ulje 30ml

Omega eliksir je noćno ulje namijenjeno njezi svih tipova kože lica. Kompleks skvalana, ulja chia sjemenki, sjemenki kupine, avokada i noćurka temeljito vlaži kožu, hrani je i čini mekom, elastičnom i zaštićenom.

  • Djeluje reparirajuće i preventivno protiv posljedica izlaganja suncu i vanjskim utjecajima
  • Upija se s iznimnom lakoćom zbog svojstva skvalana u vidu srodnosti prirodnoj masnoći kože
  • Ima nizak komedogeni potencijal i odgovara svim tipovima kože.

Više detalja

159,40 kn

Više informacija

Djelotvornost Omega eliksira temelji se na visokoj koncentraciji omega masnih kiselina kojima obiluje ovaj kompleks ulja. Omega u nazivu proizvoda označava završetak, upotpunjavanje rutine njege – trenutak za koji se upotreba Omega eliksira i preporučuje (večernja njega, zadnji korak u njezi).
  • SKVALAN koži vraća prijeko potrebnu vlagu i opskrbljuje je masnim kiselinama neophodnim za uspostavu zdravog zaštitnog sloja (hidrolipidne barijere). Pojačava apsorpciju drugih preparata.
  • ULJE CHIA SJEMENKI je bogato masnim kiselinama, temeljem čega odlično njeguje, hrani i štiti kožu. Posebice se preporučuje kod zrele kože te tretiranja ožiljaka, isušenosti i ispucanosti kože.
  • ULJE SJEMENKI KUPINE ima protuupalno djelovanje, a odlično je u njezi dehidrirane, oštećene i osjetljive kože sklone nepravilnostima i hiperpigmentacijskim mrljama.

Omega eliksir preporučljivo je koristiti u večernjoj rutini njege kože, kao zadnji proizvod u nizu nanošenja (nakon seruma i/ili kreme). Može se koristiti i samostalno, tijekom dana ili prema potrebi, na svim tipovima kože.

proizvodi u istoj kategoriji