Eucerin Hyaluron-Filler CC krema, svijetla nijansa

Dnevna krema protiv bora za svijetlu put s pigmentima koji ujednačavaju kožu za postizanje blistavog tena.

Nanesite na dobro očišćeno lice tako da nježno i ravnomjerno umasirate kremu u kožu. Može se nanositi izravno na lice ili na preparate za njegu kože koje redovito koristite, ovisno o tipu kože. Za postizanje najboljih rezultata upotrebljavajte je zajedno s ostalim Eurcerin Hyaluron-Filler proizvodima.

Sa starenjem kože smanjuje se razina koži svojstvene hijaluronske kiseline, što uzrokuje nastanak površinskih linija i dubljih bora.

Više detalja

227,00 kn

Više informacija

CC kreme namijenjene su korekciji tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema u svijetloj nijansi pruža više od korekcije; ona ujedno pruža i učinkovitu njegu protiv bora.

Klinički testirana Eucerin Hyaluron-Filler njega sadržava kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina koji dokazano povećava sintezu hijaluronske kiseline u koži.

Njega protiv bora: formula kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline koja ispunjava bore. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita učinkovito sprječavaju prerano starenje i produbljivanje postojećih bora. Koža izgleda vidljivo glađe.

Korekcija tena: pigmenti svijetle boje ujednačavaju ten, trenutačno ispravljajući izgled kože. Pokrivenost je glatka i bez linija te pruža izvrsnu bazu za podlogu (ako je potrebna dodatna pokrivenost) i drugi make-up.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema u svijetloj nijansi ima laganu teksturu koja se s lakoćom upija u kožu, a može se koristiti umjesto ili kao dodatak vašoj uobičajenoj hidrantnoj kremi. Klinički je i dermatološki dokazano pogodna za sve tipove kože.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: