Sikapur gel protiv herpesa na usnama

Sikapur gel je medicinski proizvod na bazi čistog mineralnog gela silicijeva dioksida koji ublažava osjećaj žarenja i svrbeža uzrokovan herpesom, te potpomaže procesu zacjeljivanja.

Primijenite Sikapur med gel protiv herpesa na usnama na zahvaćena područja čim se pojave prvi znakovi osjećaja bockanja.

Djeca i odrasli: Sikapur med gel protiv herpesa na usnama se primjenjuje do 5 puta dnevno na zahvaćena područja kože od pojave prvih znakova sve dok mjehurići herpesa na usnama potpuno ne zacijele. Ako ne dođe do ublažavanja simptoma nakon deset dana obratite se liječniku.

Više detalja

4,25 € (32,02 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Djelatna tvar Sikapur med gela protiv herpesa na usnama je gel silicijeva dioksida (gel silicijeve kiseline), spoj sastavljen od minerala silicija (Si), kisika i vode. Ono što čini gel silicijeva dioksida tako posebnim je činjenica da, osim njegovog umirujućeg učinka na osjećaj žarenja i svrbeža, ima neuobičajeno veliku sposobnost vezanja vode i sekreta iz rana. To znači da se sekret iz mjehurića herpesa na usnama veže na gel i da se mjehurići sustavno isušuju. Na taj se način smanjuje širenje virusa i ubrzava se proces zacjeljivanja. Kada se gel osuši, ponekad dolazi do stvaranja bijele površine. To je znak da su se mjehurići herpesa osušili.

Kako primijeniti Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama?

Sikapur med gel protiv herpesa na usnama staviti na pamučnu blazinicu ili čisti vrh prsta te pažljivo nanijeti na zahvaćena područja kože.

Napomena: Iz higijenskih razloga i da bi se izbjegla daljnja infekcija, temeljito operite ruke prije i nakon primjene gela. Svaku tubu treba koristiti samo jedna osoba. Preporučuje se da obrišete tubu nakon svake primjene. Molimo da začepite tubu nakon svake primjene.


Nema poznatih nuspojava. Nema poznatih interakcija. Nema poznatih kontraindikacija. Nemojte primjenjivati proizvod ukoliko imate utvrđenu alergiju na neki od sastojaka.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: