Vital plus active JAL tretman na bazi hijaluronske kiseline 15ml

Pogodno za normalnu kožu, mješovitu ili dehidriranu.

HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u koži tkiva se postupno smanjuje, uzrokujuči estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nagibi kože.

Tretman kada se primjeni na lice, vrat i dekolte, vrača pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kože tkiva.

Više detalja

10,49 €

Više informacija

Tako da je neophodno osigurati stalnu prehranu za kožu i potpomoči njezinu hidrataciju izvana. Istraživačke laboratorije VITALPLUS analizirajuči različite faze ovog degenerativnog procesa, stvorile su inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE I BILJNIH MATIČNIH STANICA koje imaju visok postotak zatezanja kože.

HIJALURONSKA KISELINA je proizvedena kroz proces fermentacije i biotehnologije uz korištenje bakterija mliječne kiseline koji nisu genetski modifcirani na biljnom supstratu pšenice. Filmogeno djelovanje koje vrši HIJALURONSKA KISELINA omogučuje dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva sa produženim djelovanjem od 6-8 sati. Osim toga, ovo izuzetno potentno hidratantno djelovanje takoder utječe na mehanička svojstva keratina u bazofilnim stanicama spinoznog i granuloznog sloja epidermisa, koji postaje fleksibilniji i elasticniji. Tretman na bazi HIJALURONSKE KISELINE u kombinaciji s AKTIVNIM BILJNIM MATIČNIM STANICAMA potiće prirodne biokemijske procese za oporavak tkiva, pospješujuci na taj nacin prirodnu proizvodnju kolagena, vračajuci tkivu elastičnost, čvrstoču i vidljivo smanjenje mikro-bora na koži.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: