Mustela STELATOPIA Mliječno ulje za kupanje

STELATOPIA Mliječno ulje za kupanje je posebno formulirano za suhu kožu sklonu ekcemu u beba i djece i trebalo bi se koristiti za čišćene lica i tijela, posebice u slučaju intenzivnog crvenila i zatezanja.

Jednostavno ga umiješajte u vodu za kupanje - nije potrebno ispirati ga. Ostavit će kožu čistom, umirenom i nahranjenom. Ostavlja kožu nježno očišćenom bez oštećivanja ili isušivanja.

Osjećaj neugode je brzo uklonjen zahvaljujući ulju kamilice koje je bogato bisabololom - prepoznat zbog svojih umirujućih svojstava.

Više detalja

159.40 kn

Više informacija

Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.
Upute za korištenje:
Izlijte 2 do 3 čepa u vodu za kupku. Promiješajte vodu kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio i dok ne poprimi mliječnu teksturu. Pažljivo operite dijete bez ispiranja vode. Posušite ga tapkajući mekim ručnikom, bez trljanja, i pri tom ne zaboravite na pregibe kože.

Upozorenje: kao i svako ulje, STELATOPIA Mliječno ulje za kupanje može kadu učiniti skliskom. Budite pažljivi!
Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA linije.
Ugodno za korištenje: STELATOPIA Mliječno ulje za kupanje se lako rastapa u vodi za kupku. Nježno čisti kožu Vaše bebe, hrani ju, umiruje i ostavlja zaštitni film na koži.
Ukoliko se koristi redovito uz nadopunu ostalih proizvoda STELATOPIA® linije, STELATOPIA Mliječno ulje za kupanje smanjuje učestalost i intenzitet upala.
*Formulirana kako bi se umanjio rizik od alergijske reakcije.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: