Mustela Stelatopia ulje 200ml 1+1 GRATIS

MUSTELA STELATOPIA ULJE 200ML 1+1 GRATIS!

Mliječno ulje za kupanje, posebno formulirano za suhu kožu sklonu ekcemu kod beba i djece. Prikladno za čišćenje lica i tijela, posebice u slučaju intenzivnog crvenila i zatezanja. Dodaje se u vodu za kupanje, i nije ga potrebno ispirati. Ostavit će kožu čistom, umirenom i nahranjenom, bez oštećivanja ili isušivanja.

PAKIRANJE: 200 ml + 200 ml.

Više detalja

187,00 kn

Više informacija

Obnavlja lipide u koži djelovanjem Aktivne Relipidacije, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru (koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu). Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost. Osjećaj neugode je brzo uklonjen zahvaljujući ulju kamilice koje je bogato bisabololom  i djeluje umirujuće.

NAČIN UPORABE: Izlijte 2 do 3 čepa u vodu za kupku. Promiješajte vodu kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio i dok ne poprimi mliječnu teksturu. Pažljivo operite dijete bez ispiranja vode. Posušite ga tapkajući mekim ručnikom, bez trljanja, i pri tom ne zaboravite na pregibe kože. Potreban je oprez kod uporabe jer kadu može učiniti skliskom!

proizvodi u istoj kategoriji