Hårkontroll Boost za jačanje kose

Hårkontroll Boost je dodatak prehrani koji osnažuje Vašu kosu u teškim uvjetima kao što su izlaganje suncu, more, stresna razdoblja ili razdoblja neadekvatne prehrane.

Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose.

Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose. Upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada Vam je potrebna dodatna njega i regeneracija.

Više detalja

32,52 € (245,02 kn)

J.M. 1 kom. = 0,54 € (4,08 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Hårkontroll Boost sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso. Hårkontroll Boost jača Vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno“.

Kliničko istraživanje keratina Cynatine HNS pokazalo je njegovu učinkovitost. Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate.

Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 %, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

Korijen kose je najvažniji! Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

Sastav: keratin (Cynatine HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

Preporučena doza: Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Sadržaj: 60 tableta.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: