Novo CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože 30ml

CeraVe Retinol serum za ujednačen izgled kože 30ml

Smanjuje vidljivost pora i mrlja nakon nepravilnosti tako što uklanja mrtve površinske stanice kože i daje joj blistavost, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože.

CeraVe serum s retinolom nježno uklanja mrtve površinske stanice kože, smanjuje vidljivost ožiljaka uzrokovanih aknama i ujednačuje ton kože, a pritom čuva zaštitnu barijeru kože.

Smanjuje vidljivost promjena u pigmentaciji i ožiljaka uzrokovanih aknama pritom štiteći prirodnu barijeru kože. Formula smanjuje vidljivost hiperpigmentacije i ujednačava ton kože.

Više detalja

17,85 € (134,49 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Lagana, brzooupijajuća tekstura. Nemasna, neisušujuća. Pogodno za osjetljivu kožu.

Otkrijte CeraVe svakodnevnu rutinu za čišćenje kože sklone nepravilnostima:

1. korak: temeljito očistite kožu CeraVe gelom za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima. Preporučuje se dnevna i noćna upotreba.

2. korak [ujutro]: Ujutro koristite CeraVe hidratantnu njegu za lice sa zaštitnim faktorom 25

2. korak [navečer]: navečer nanesite CeraVe hidratantni gel za kožu sklonu nepravilnostima. Aplikatorom nanesite proizvod na prste. Za generalnu upotrebu gel nanesite na cijelo lice ili ga koristite kao namjenski tretman za problematična područja.

Za ciljano djelovanje na nepravilnosti i mitesere, umjesto seruma s retinolom za ujednačen izgled kože koristite gel za kožu sklonu nepravilnostima. Preporučuje se samo večernja upotreba te korištenje SPF zaštite tokom dana.

CeraVe serum s retinolom sadrži kapsulirani retinol i ekstrakt korijena sladića te uklanja mrtve površinske stanice kože i povećava njezin sjaj.

S niacinamidom i 3 esencijalna ceramida štiti prirodnu barijeru kože

Preporučuje se nanošenje isključivo navečer, a sljedeći dan uvijek nanesite sredstvo sa zaštitnim faktorom – preporučujemo CeraVe hidratantnu njegu za lice sa zaštitnim faktorom 25.

Aplikatorom nanesite proizvod na prste. Preporučujemo da započnete s malom količinom i upotrebom jednom tjedno. Zatim povećajte učestalost primjene u skladu s onime što odgovara vašoj koži.

Izbjegavajte dodir s očima, a ako do njega dođe, temeljito isperite vodom.

proizvodi u istoj kategoriji