CeraVe Hidratantni gel za kožu sklonu nepravilnostima 40ml

Hidratantni gel za lice za kožu sklonu nepravilnostima. Za nanošenje na cijelo lice ili ciljanu upotrebu na problematičnim mjestima. Djeluje na nepravilnosti i mitesere te doprinosi vidljivo čišćem izgledu kože.

Dokazano poboljšava teksturu kože i smanjuje vidljivost pora. Svakodnevnom upotrebom održava zdrav izgled kože. Lagana, brzoupijajuća formula. Hidratizira kožu do 24 h. Nemasna i neisušujuća formula.

Više detalja

15,40 € (116,03 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Preuzmite kontrolu nad svojom kožom i spriječite nastanak nepravilnosti uz CeraVe proizvode za kožu sklonu nepravilnostima.

Hidratizirajuća formula za nježno uklanjanje mrtvih površinskih stanica kože dokazano poboljšava teksturu i ton kože te smanjuje vidljivost pora.

Otkrijte CeraVe svakodnevnu rutinu za čišćenje kože sklone nepravilnostima:
  • 1. korak: temeljito očistite kožu CeraVe gelom za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima. Preporučuje se dnevna i noćna upotreba
  • 2. korak [ujutro]: Ujutro koristite CeraVe hidratantnu njegu za lice sa zaštitnim faktorom 25
  • 2. korak [navečer]: navečer nanesite CeraVe hidratantni gel za kožu sklonu nepravilnostima. Aplikatorom nanesite proizvod na prste. Za generalnu upotrebu gel nanesite na cijelo lice ili ga koristite kao namjenski tretman za problematična područja.

Za smanjenje vidljivosti promjena u pigmentaciji i ožiljaka nakon akni umjesto CeraVe hidratantnog gela za kožu sklonu nepravilnostima koristite CeraVe serum sa retinolom za ujednačen izgled kože. Preporučuje se smo večernja upotreba u kombinaciji sa SPF 25 zaštitom tokom dana.

AKTIVNI SASTOJCI:

Formula sadrži 3 esencijalna ceramida i učinkoviti spoj za uklanjanje mrtvih površinskih stanica kože koji se sastoji od alfa i beta-hidroksi kiselina (AHA i BHA), uključujući glikolnu kiselinu, mliječnu kiselinu i 2 % salicilne kiseline.

Također sadrži niacinamid, glicerin i hijaluronsku kiselinu.

Prije nanođenja hidratantnog gela temeljno očistite kožu. Preporučujemo upotrebu CeraVe proizvoda za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima. Za večernju upotrebu.

Aplikatorom nanesite proizvod na prste. Za generalnu upotrebu gel nanesite na cijelo lice ili ga koristite kao namjenski tretman za problematična područja.

Navečer na lice nanesite CeraVe gel za kožu sklonu nepravilnostima, te uvijek kombinirajte s SPF zaštitom tokom dana - predlažemo CeraVe hidratantnu njegu za lice sa zaštitnim faktorom 25.

Da biste spriječili isušivanje kože, najprije započnite s upotrebom jednom svakih nekoliko dana, a zatim povećajte učestalost nanošenja na jednom ili dvaput dnevno. Ako se koža isuši ili dođe ljuštenja kože, smanjite upotrebu na jednom dnevno ili svaki drugi dan.

Upozorenje za opekline od sunca: ovaj proizvod sadrži alfa-hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost kože na sunce i mogućnost stvaranja opeklina. Koristite proizvod za zaštitu od sunca, nosite zaštitnu odjeću i ograničite vrijeme izlaganja suncu za vrijeme korištenja ovog proizvoda i tjedan dana nakon toga.

proizvodi u istoj kategoriji