Flobian pomaže kod sindroma iritabilnog kolona 10 kapsula

Flobian je dodatak prehrani koji pomaže kod sindroma iritabilnog kolona (nervoznih crijeva), potpuno prirodan, siguran i detaljno ispitan.

Jedna kapsula proizvoda Flobian sadrži minimalno 20 milijardi živih liofiliziranih stanica Lactobacillus plantarum 299v. Sastojak Lp299v u Flobian kapsulama je originalan, patentiran i detaljno ispitan u nizu kliničkih studija i kliničkoj praksi. Lp299v se može naći samo u Flobian kapsulama.

Redovno korištenje preparata Flobian pomaže da se ublaže svi simptomi iritabilnog kolona (nervoznih crijeva): uklone vjetrovi, smanji nadutost, otkloni bol u trbuhu i uspostavi uredna probava i stolica.

FLOBIAN 20 KAPSULA.

Više detalja

10,61 €

J.M. 1 kom. = 1,05 €

Više informacija

  • Eliminira plinove: Flobian pospješuje fermentaciju u crijevima, kao i proizvodnju masnih kiselina kratkih lanaca. Na taj način se omogućava regeneriranje površinskog sloja zida crijeva i regulira stvaranje plinova koji su jedan od osnovnih uzroka nastanka iritibilnog kolona.

  • Smanjuje nadutost u trbuhu: Bolna i neugodna nadutost u donjem dijelu trbuha predstavlja terapijski najveći problem. Kliničkim studijama je dokazano da Flobian smanjuje nadutost u trbuhu preko 2.5 puta više od placeba te na taj način omogućava redovito pražnjenje crijeva i smanjuje bolne grčeve.

  • Otklanja bol u trbuhu: U preko 90 % slučajeva Flobian otklanja bol u trbuhu kod pacijenata sa sindromom nervoznog trbuha. Bol prestaje znatno brže nego kod osoba koje su uzimale placebo i efekt je trajniji.

  • Regulira pražnjenje crijeva: Flobian 3 puta efikasnije, u usporedbi s placebom, regulira problem dijareje ili opstipacije. Uspostavlja normalan režim rada i pražnjenja crijeva.

  • Popravlja sve gastrointestinalne funkcije: Pacijenti koji su koristili Flobian u preko 95% slučajeva prijavili su olakšanje svih gastrointestinalnih simptoma i značajno poboljšanje kvaliteta života.

Doziranje: Odrasli i djeca starija od tri godine: 1 kapsula dnevno.
Dužina upotrebe: Nema ograničenja. U potpunosti siguran, mogu ga koristiti i trudnice i dojilje.
Sadržaj: 10 kapsula.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: