Eva/qu čepići za odrasle za pomoć kod učestalog zatvora

Primjena čepića Eva/qu uvijek je indicirana za sve oblike učestalog zatvora, kako običnog, tako i kroničnog.

Zbog svoje djelotvornosti, nježnog lokalnog fiziološkog djelovanja te sastojaka koji ne nadražuju i koje organizam ne apsorbira, ovaj se čepić posebno preporučuje tijekom trudnoće i dojenja, bolesnicima koji moraju mirovati ili hendikipiranim osobama, starijim osobama i bolesnicima s neurološkim bolestima.

Više detalja

8,30 €

Više informacija

Eva/qu čepići protiv zatvora ugodna su i učinkovita metoda za brzo i jednostavno rješavanje svih oblika zastoja u pražnjenju stolice. Djeluju isključivo lokalno i ne sadrže sastojke laksativnog učinka, stoga ne uzrokuju nuspojave tipične za laksative (dehidracija, poremećaj ravnoteže elektrolita, kolitis…). Eva/qu čepići u nekoliko minuta rješavaju problem zatvora.

Mogu se koristiti dugoročno za održavanje i obnavljanje „lijenih“ mehanizama pražnjenja stolice, a pogodni su i za trudnice i za dojilje.

Čepić Eva/qu koristi se i za pražnjenje crijeva prije operativnih ili dijagnostičkih zahvata (npr. gastroenteroloških i uroloških; ultrazvuka prostate i rektoskopije). Savjetuju se i tijekom putovanja, kad može doći do neočekivanog zatvora i potrebe za brzim i učinkovitim pražnjenjem.

Neophodan je ako želite odabrati vrijeme i mjesto za obavljanje nužde, odnosno kada želite izbjeći obavljanje nužde u uredu, restoranu, baru, zračnoj luci, vlaku i sl.

Čepić običajeno potiče pražnjenje crijeva unutar nekoliko minuta. Važno je pustiti da djelovanje završi.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: